Bayraklı’da iftar dayanışması

• 11 Nisan 2022
Bayraklı Belediyesi, 10.000 kişinin evine iftar yemeği ulaştırıyor.

Dar gelirli hanelere yönelik sosyal yardımlarına Ramazan ayı dolayısıyla hız veren Bayraklı Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara iftar yemeği dağıtımına başladı. Belli aralıklarla günde ortalama 500 kişiye ulaştırılan sıcak yemekler, vatandaşların yüzünü güldürdü. Ay boyunca 10.000 kişiye iftar paketi dağıtılacağı belirtildi. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından özenle hazırlanan iftarlıklar, iftar saati öncesinde evlere dağıtılıyor. Belediye ekipleri, yüzlerce haneye gıda kolisi yardımı da yapıyor. Başkan Serdar Sandal, “Kimseyi ayırmadan, ötekileştirmeden destek olmaya özen gösteriyoruz. Ramazan ayının ülkemize ve İslam âlemine bereket, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum,” dedi.