Bayraklı’ya 15 yeni park kazandırıldı

• 11 Nisan 2022
Bayraklı Belediyesi, son üç yılda 15 yeni parkı vatandaşların kullanımına sundu.

Bayraklı Belediyesi, ilçe genelindeki modern parkların sayısını artırmak ve mevcut alanları revize etmek için sürdürdüğü çalışmaları hızlandırdı. 24 mahalledeki tüm parklarda bakım ve onarım çalışmalarını sürdüren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yerel seçimlerden bu yana 15 yeni parkı Bayraklı’ya kazandırdı. 69 parkta revizyon yapıldı. Oyun grupları, spor aletleri, kauçuk zeminler ve kent mobilyaları modernize edildi, yeşil alanlar artırıldı. Bayraklı Başkan Serdar Sandal, “Yeşil alan oranı, nitelikli oyun grupları ve kent mobilyalarıyla Bayraklı’nın her köşesine modern parklar kazandırıyor, mevcut parkları da baştan sona yeniliyoruz. Vatandaşların nefes alabileceği, sosyalleşebileceği ve çocukların huzurla, güvenle oyun oynayabileceği yeni alanlar oluşturmaya devam edeceğiz,” dedi.