Burhaniye Belediyesi’nin 2021 yılı Faaliyet Raporu, kabul edildi.

• 11 Nisan 2022

Burhaniye Belediye Meclisi, nisan ayı ilk oturumda bir araya geldi. 2021 Faaliyet ve Denetim Raporları’nın görüşüldüğü mecliste, encümen ve komisyon üyeleri de seçildi. Burhaniye Belediyesi hizmet binası meclis salonunda yapılan görüşmelerde ilk olarak Denetim Komisyonu Raporu okundu. Daha sonra belediyenin 2021 yılı faaliyetlerini içeren sunum yapıldı. Projelendirme aşamasında olan yatırımların da gösterildiği sunumun ardından Faaliyet Raporu oylandı.