Büyükçekmece Belediyesi ihtiyaç sahibi ailelerin yanında

• 11 Nisan 2022
Büyükçekmece Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam ediyor.

Hayırsever vatandaşların katkısıyla bu yıl ilk etapta 30.000 gıda kolisi dağıtmayı planlayan belediye ekipleri, ihtiyaç sahibi vatandaşların çocuklarını da unutmuyor. Belediye ekipleri, ilçenin 24 mahallesinde belirlenen ihtiyaç sahiplerini evlerinde ziyaret ederek Ramazan kolilerini teslim ediyor. Ailelerin talepleri doğrultusunda 500 çocuğa ayakkabı dağıtıldı, 100 çocuğa bayram kıyafetleri teslim edildi. Başkan Hasan Akgün’ün öncülüğünde, Büyükçekmece Belediyesi’yle Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği işbirliğiyle kurulan “Sevgi Eli Market”, hayırsever vatandaşların desteğiyle her ay binlerce insanın yüzünü güldürüyor. Sosyal inceleme ve değerlendirmeler sonucunda gerçek ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarına göre belirlenen limit tutarında verilen “Sevgi Eli Kartı” sayesinde her türlü ihtiyaçlarını ücretsiz alabilen vatandaşlara servis hizmeti de veriliyor.