Halikarnassos Bodrum Müzik Festivali düzenlenecek

• 11 Nisan 2022
Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Bodrum Belediyesi, Uluslararası Halikarnassos Bodrum Müzik Festivali düzenliyor.

Uluslararası Halikarnassos Bodrum Müzik Festivali, 4-5-7-11 ve 13 Nisan tarihlerinde düzenlenecek. Festival etkinlikleri Herodot Kültür Merkezi ve Nurol Kültür Merkezi’nde ücretsiz olacak. Açılış konseri, Muğla Büyükşehir Belediyesi Orkestrası eşliğinde, dünyanın birçok ülkesinde konserler veren ünlü ney üstadı Ercan Irmak solistliğinde gerçekleştirildi. Kapanış konserinde, Muğla Büyükşehir Belediyesi Orkestrası eşliğinde, Halit Turgay ve Cem Babacan, Halit Turgay Akdeniz Rapsodisi’ni seslendirecek.