Hayvanseverler İstanbul’da bir araya geldi

• 11 Nisan 2022
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Hayvanseverler, 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü için bir araya geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Gönüllüleri işbirliğiyle düzenlenen programda “Köpeklerle İlk Temas ve Doğru İletişim Atölyesi” yapıldı. Çocuklara hayvan sevgisi kazandırmak amacıyla oynanan pati oyununun ardından boyama etkinlikleri gerçekleştirildi. “Sahiplen İstanbul” projesiyle yuva bulan sokak hayvanları, yeni aileleriyle buluştu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin bakımevlerindeki köpekleri sahiplenmek isteyen hayvanseverler, “SemtPati” uygulaması üzerinden ön başvuruda bulunabiliyor, yapılan değerlendirme sonucunda can dostlarına kavuşabiliyor.