“Her Mahalleye Bir Kütüphane” çağrısı destek buldu

• 11 Nisan 2022
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in “Her Mahalleye Bir Kütüphane” kampanyası için yaptığı çağrı karşılık buldu.

İspanya Büyükelçiliği Misyon Şefi Yardımcısı Héctor Castañeda, İzmir Kent Konseyi yönetimi ve İzmir Özel Türk Koleji Erkek Basketbol Takımı, Başkan Tunç Soyer’in başlattığı kampanya için kitap bağışladı. Kampanyaya ikinci el kitapla da destek verilebiliyor. Kampanya kapsamında toplanan kitaplar, İzmir Büyükşehir Belediyesi Kütüphaneler Müdürlüğü tarafından tasnif edilecek, temizlenecek ve İZBETON tarafından yapılan muhtarlık kütüphanelerine gönderilecek.  Kütüphaneler Müdürlüğü, kitap tasnif etme, dizilim, ödünç verme ve kütüphane yönetimi hakkında muhtarlara eğitim verecek. İlk etapta Bayraklı, Bornova, Buca, Çiğli, Güzelbahçe, Gaziemir, Karabağlar, Karşıyaka, Kemalpaşa, Konak ve Narlıdere’deki muhtarlıklara kütüphane kurulacak.