İstanbul’da “İyilik Seferberliği” başladı

• 11 Nisan 2022
İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Gönüllüleri, “İyilik Seferberliği” başlattı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Gönüllüleri’yle birlikte yürüttüğü çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Ramazan ayında dayanışmayı büyütmek, iyiliği yaygınlaştırmak, komşuluğu pekiştirmek ve ihtiyaç sahiplerine destek olmak amacıyla yola çıkan İstanbul Gönüllüleri, İstanbul Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle kentte yaşayan herkesi iyiliğin bir parçası olmaya davet ediyor. İstanbul Gönüllüleri, emekçi kadınlar ve gençler başta olmak üzere herkesin yanında olmaya devam ediyor. iyilikseferberligi.istanbul adresi üzerinden hayata geçen web sitesinde “İyilik Rehberi” de yer alıyor.