Kadın Danışma Merkezi katılımcıları belgeleriyle buluştu

• 11 Nisan 2022
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kadın Danışma Merkezi’nin atölye katılımcılarına katılım belgesi verildi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ederek Türkiye’deki güncel sorunlara çözüm bulacak projeleri hayata geçiriyor. Çerkezköy Kadın Danışma Merkezi bünyesindeki kadın çalışmaları atölyelerindeki ve çocuk etkinlikleri grubundaki katılımcılara katılım belgesi verildi. Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen törene Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı İsa Karadağ, Aile ve Toplum Hizmetleri Şube Müdürü İbrahim Göktaş ve kursiyerler katıldı.