Karşıyaka Belediyesi “Uluslararası Karşıyaka Çocuk Festivali” düzenliyor

• 11 Nisan 2022

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunun dünya çocuklarıyla paylaşıldığı festival, bu yıl 18-24 Nisan 2022 tarihleri arasında düzenlenecek. 30. kez dünya çocuklarını Karşıyaka’da barış, kardeşlik ve sevgide buluşturacak festivale bu yıl Azerbaycan, Kırgızistan, Kazakistan, Kosova, Sırbistan, KKTC, Kuzey Makedonya’dan 103 konuk çocuk katılacak. 18-24 Nisan 2022 tarihleri arasında yapılacak festivalde yedi ülkeden konuk çocuklarla Karşıyaka Belediyesi Halk Dansları Topluluğu gösteriler yapacak. Festival, çocukların ve vatandaşların katılımıyla bayram coşkusunu tüm kentle paylaşacak.