Karşıyaka Belediyesi’nin yazarlık kursuna katılan yazar adayları sertifikalarını aldı

• 11 Nisan 2022

Karşıyaka Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün düzenlediği, eğitmenliğini yazar Haluk Işık’ın üstlendiği yazarlık kursu tamamlandı. Veli Lök ve Rasime Şeyhoğlu Kütüphanesi’nde 30 katılımcıyla başlayan kursta beş ay boyunca dil ve anlatım, Türk edebiyatı ve akımlar, yazı türleri, konu seçimi gibi temel konular işlendi. Türk edebiyatının önemli eserleri incelendi. Kursiyerler uygulamalı gerçekleştirilen derslerde kendi eserlerini hazırlayarak edebiyat dünyasına adım attı. Kursu tamamlayan katılımcılar sertifikalarını Başkan Cemil Tugay’ın elinden aldı.