Kartal Belediyesi’nde “Simurg’ Yeniden Doğuş” sergisi açıldı

• 11 Nisan 2022

18 kursiyerin iki yıl boyunca hazırladığı eserlerden oluşan sergi, Kartal Belediyesi hizmet binası fuaye alanında açıldı. Serginin açılışına Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları Adem Uçar ve İmam Aydın’ın yanı sıra Kartal Belediye Meclisi Başkanvekili Özlem Bulut, Kartal Belediye Meclisi üyeleri, birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Sergide yüzden fazla eser yer aldı. Serginin ana teması, Simurg efsanesi oldu. Eğitmen Şerife Bağcivan, “Yeniden Doğuş” olarak adlandırılan sergiyi Zümrüdüanka efsanesiyle tanımladı.