Kartal Belediyesi Avrupalı lise öğrencilerini ağırlıyor

• 11 Nisan 2022

Kartal Belediyesi, öğrenci değişim programı Erasmus kapsamında, toplumun dezavantajlı grupları için “Sanatsal Beceriler ve Sosyal İçermenin Geliştirmesi” adlı bir sosyal sorumluluk projesi geliştiren Avrupalı lise öğrencilerini Kartal’da ağırlıyor. Kartal Hacı Hatice Bayraktar Anadolu Lisesi’yle birlikte gerçekleştirilen projede Başkan Gökhan Yüksel, İspanya, Türkiye, Slovakya, Polonya, Almanya ve Romanya’dan gelen lise öğrencileriyle tanışma toplantısı yaptı. Avrupalı öğrenciler, Başkan Gökhan Yüksel’e Kartal ve belediye başkanlığı hakkında merak ettiklerini sordu. Tanışma toplantısının sonunda Avrupalı öğrenciler, Başkan Gökhan Yüksel’e ülkelerinden getirdikleri çeşitli hediyeleri takdim etti. Öğrenciler, Uğur Mumcu Kültür Merkezi’ndeki etkinliğe katıldı.