Kırşehir Belediyesi Ramazan etkinlikleri düzenliyor

• 11 Nisan 2022

Kırşehir Belediyesi, Ramazan ayı etkinliklerini bu yıl 14 ayrı mahallede düzenleyerek bir ilki daha gerçekleştiriyor. Sosyal belediyeciliğin vatandaşın yaşadığı alanlarda da bulunmayı gerektirdiğini ifade eden Başkan Selahattin Ekicioğlu, Ramazan ayı boyunca Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan programların 14 mahalleyi kapsayacak şekilde olacağını ifade etti. Başkan Ekicioğlu, “Ramazan ayında 14 mahallemizde vatandaşlarla buluşmanın, birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan ayı etkinliklerini 14 mahalleye taşıyarak farklı bir atmosfer oluşturmayı hedefledik,” dedi.