Lüleburgaz Belediyesi tarımsal üretim için önemli bir adım daha attı

• 11 Nisan 2022

Lüleburgaz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, atalık tohumları üretime kazandırmak için “Tohum Rotası” oluşturdu. Rota kapsamında belirlenen program dahilinde köy köy gezmeye başlayan ekipler, üreticilerden aldıkları atalık tohumları tarımsal üretime kazandıracak. İşbirliği yaptığı kurum ve kuruluşlardan atalık tohum alarak üretime başlayan, belediyeye ait tarımsal arazilerde buğday ve ayçiçek ekimi çalışmalarını sürdüren Lüleburgaz Belediyesi, Lüleburgaz’a bağlı köylerden atalık tohum toplamaya başladı.