Lüleburgaz Belediyesi Tiyatro Şenliği yoğun ilgi gördü

• 11 Nisan 2022

Lüleburgaz Belediyesi’nin Kerim Budak Çal anısına 21 Mart-1 Nisan tarihleri arasında düzenlediği Kerim Budak Çal Tiyatro Şenliği’nde yedi oyun kapalı gişe oynadı. 300 kişilik Aşkiye Neşet Çal Sahnesi, toplam 2.100 sanatseveri ağırladı. Hemen hemen bütün oyunların kapalı gişe oynandığı ve bazı oyunlarda koridorların dahi dolup taştığı Kerim Budak Çal Tiyatro Şenliği’nde vatandaşın yoğun ilgisi sanatçıları memnun etti. Pandemi nedeniyle etkinliğe iki yıl ara verilmişti.