Safranbolu Belediyesi sokak hayvanlarının yanında

• 11 Nisan 2022
Safranbolu Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi, deneyimli personeliyle çalışmalarına devam ediyor.

Safranbolu Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi, 2021 yılında 500’e yakın hayvanı sahiplendirdi. Merkezde, 1.000 civarında hasta hayvan tedavi edildi. Başkan Elif Köse, Safranbolu Belediyesi’nin sahipsiz hayvanlar için bölgenin en modern merkezine sahip olduğunu ifade etti. Başkan Köse, “Can dostlarımızın bakımları, merkezimizin kapasitesi kapsamında ekiplerimiz tarafından en iyi şekilde yapılıyor. Küpeleme, iç-dış parazit uygulamalarının yanı sıra barınağa yaralı getirilen sokak hayvanlarına da hızlıca müdahale ediliyor. Can dostlarımıza mama takviyesi de yapıyoruz,” dedi.