Samandağ’da atıl alanlar kurtarılıyor

• 11 Nisan 2022
Samandağ Belediyesi, atıl alanları verimli ve vatandaşların refahı doğrultusunda kullanmaya devam ediyor.

Meteoroloji Sahası Parkı, Atatürk Sahil Parkı gibi kullanımı ve mülkiyeti Samandağ Belediyesi’nde olmayan alanları atıl olmaktan kurtaran, ülkemize belediyecilik anlamında örnek olan Samandağ Belediyesi, atıl durumdaki bir binayı daha yıkacak. Binanın yerine park yapılacak. Başkan Refik Eryılmaz, “Halkımızın böyle bir talebi, böyle bir beklentisi vardı ve bu beklentiye cevap verecek şekilde projemizi hazırladık, en kısa sürede ihalesine çıkacağız. Samandağ halkına güzel bir park hediye edeceğiz. Yaşanabilir bir Samandağ’ı hep birlikte inşa edeceğiz,” dedi.