Seyhan Belediyesi kadın-erkek eşitliği için önemli bir adım attı

• 11 Nisan 2022

Seyhan Belediyesi meclisi, Avrupa Yerel Yaşamda Kadın-Erkek Eşitliği Şartı’nın imzalanması yönündeki müşterek komisyon raporunu oybirliğiyle kabul etti. Bu kararla Seyhan’da kadın-erkek eşitliğinin sağlanmasına yönelik önemli bir adım daha atıldı. Teklif sahibi olan CHP Grup Sözcüsü Güngör Geçer, kadın-erkek eşitliğinin toplumsal yaşamın her alanında demokrasinin bir gereği olarak gerçekleştirilmesi gereken temel bir hak olduğunu ifade etti. Seyhan Belediyesi, Avrupa Yerel Yaşamda Kadın-Erkek Eşitliği Şartı’nı imzalayan Türkiye’deki 35. belediye oldu.