Seyhan Belediyesi’nde Ramazan dayanışması

• 11 Nisan 2022
Seyhan Belediyesi, Ramazan ayında dayanışma, birlik ve beraberlik ruhunu yaşatıyor.

Seyhan Belediyesi’nin Küçükdikili Mahallesi’nde kurduğu ilk iftar sofrası, Koza, Söğütlü, Kavaklı ve Dikili Mahalleleri’nde yaşayan vatandaşları bir araya getirdi. İlk iftarı vatandaşlarla açan Başkan Akif Kemal Akay, mahalle muhtarlarının ve vatandaşların Ramazan ayını kutladı, tutulan oruçların kabul olmasını diledi. Vatandaşlar, Seyhan Belediyesi’nin aşevlerinde pişen yemeklerle oruçlarını açtı. Musiki dinletisinin, Karagöz ve Hacivat gösterisinin de yer aldığı iftar yemeğinde çocuklara patlamış mısır ve limonata ikram edildi.