Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi araç filosunu genişletiyor

• 11 Nisan 2022

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarını daha verimli ve etkin bir şekilde sürdürmek amacıyla yedi adet arazözü ve bir adet petrol tankını araç filosuna ekledi. Araç filosuna eklenen araçlar, 11 ilçede yürütülen yol yapım çalışmalarında, park ve bahçelerin sulanmasında kullanılacak. Başkan Kadir Albayrak, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak kendi imkânlarımızla, düşük maliyetle, etkin ve verimli bir şekilde hizmet verebilme kabiliyetimizi artıyoruz. Daha güzel ve yaşanabilir bir Tekirdağ için çalışmaya devam edeceğiz. Araçların kentimize ve vatandaşlara hayırlı olmasını diliyorum,” dedi.