Akhisar Belediyesi çiftçilere tavuk desteği veriyor

• 18 Nisan 2022
Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, kırsal mahallelerden başvuruda bulunan hanelere 20 adet Atak-s cinsi tavuk civcivi desteğinde bulunacaklarını açıkladı.

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, ilçede kırsal kalkınmayı desteklemek, organik yumurta üreterek geleneksel köy tavukçuluğunu yaşatmak ve ilçe genelinde kümes hayvancılığının gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla kırsal mahallelerden başvuruda bulunan her haneye 20 adet Atak-s cinsi tavuk civcivi desteğinde bulunacaklarını açıkladı. Akhisar genelinde özellikle kadın çiftçilere verdiği destekle adından söz ettiren Başkan Besim Dutlulu, ilçedeki hayvancılığın gelişmesi için de kolları sıvadı. Başkan Besim Dutlulu, Akhisar’da başlattıkları bu girişimi daha da ileriye taşımak için incelemelere ve araştırmalara devam edeceklerini belirtti.