Altı yıl aradan sonra İzmir’e ilk kruvaziyer geldi

• 18 Nisan 2022
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in çabası sonucunda altı yıl aranın ardından ilk kruvaziyer İzmir Limanı’na geldi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer’in kentin turizm potansiyelinin geliştirilmesi için yaptığı çalışmalar sürüyor. Kent ekonomisini canlandıracak kruvaziyerlerin ilki İzmir Limanı’na yanaştı. Altı yıl aranın ardından kruvaziyerle kente gelen turistleri Başkan Tunç Soyer, İzmir Vali Yardımcısı Hikmet Dengeşik, İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener karşıladı. Gemiye binen Başkan Soyer, kaptan Maroje Brajcic’e çiçek verdi. Başkan Tunç Soyer, “Uzun zamandır beklediğimiz bir buluşma. Kruvaziyer gemilerini buraya getirmek için çok çalıştık. Bu ilki. 34 sefer daha olacak,” dedi.