Atakum Belediyesi tarım ve hayvancılığa desteğini sürdürüyor

• 18 Nisan 2022

Atakum Belediyesi ve Samsun Karadeniz Rotary Kulübü işbirliğiyle hayata geçen “Jersey Irkı İnek Dağıtım Projesi” kapsamında bir süre önce üreticileri ziyaret eden Başkan Cemil Deveci, tarımı ve hayvancılığı desteklemeye devam edeceklerini belirtti. Başkan Cemil Deveci, proje yararlanıcılarına hayvan pasaportlarını takdim etti. Başkan Deveci, “Samsun Karadeniz Rotary Kulübü’yle birlikte başlattığımız projede 50 Jersey düve hamile kaldı. Kırsal mahallelerde yaşayan gelir düzeyi düşük, ihtiyaç sahibi 25 kadına muhtarlar vasıtasıyla ulaştık, düveleri teslim ettik. Yem desteği vermeye devam ediyoruz. Amacımız, hayvancılığı ve tarımı desteklemek,” dedi.