Aydın Büyükşehir altyapı çalışmalarına devam ediyor

• 18 Nisan 2022
Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü, kent genelinde sürdürdüğü altyapı çalışmalarıyla büyük yatırımlara imza atıyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü, altyapı ağını yenilemek ve güçlendirmek için yeni projeler üretiyor. ASKİ, Didim ve Söke ilçelerinde dev bir projeyi hayata geçirecek. İki ilçedeki projeler için toplam 310 milyon TL yatırım yapılacak ve 128.000 metre uzunluğunda altyapı hattı inşa edilecek. ASKİ Genel Müdürlüğü yetkilileri ve İller Bankası temsilcileri, çalışmalara başlamadan önce projede belirlenen noktalarda incelemeler yaptı. Didim ve Söke’de hattın geçtiği noktaları ziyaret eden ekipler, proje üzerindeki incelemeleri tamamladı.