Başkan Deveci’den pazaryeri ziyareti

• 18 Nisan 2022
Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, Atatepe Mahallesi’ndeki pazaryerini ziyaret etti

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, Atakum Belediye Meclisi üyeleri ve birim müdürleriyle birlikte Atatepe Mahallesi’ndeki pazaryerini ziyaret etti. Vatandaşlarla tek tek görüşen Başkan Deveci, ekonomik sıkıntı yaşayan ve hayat pahalılığından şikâyet eden vatandaşlarla dertleşti. Başkan Cemil Deveci, “El birliğiyle bu süreçten çıkmak lazım,” dedi. Esnaf, geçmişte 40 kasa balık satarken, bugün 5 kasa satabildiğini, kilosu 9 liraya ulaşan patatesi taneyle sattıklarını, maliyetleri karşılayamadıkları için borca girerek pazarcılık yapmaya devam ettiklerini ifade etti.