Başkan Kurt Odunpazarı Belediyesi’nin çalışmalarını anlattı

• 18 Nisan 2022
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Odunpazarı Belediyesi’nin çalışmalarını anlattı.

Odunpazarı Belediyesi Meclis Salonu’ndaki toplantıya Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru, Odunpazarı Kent Konseyi mahalle meclisleri ve gazeteciler katıldı. Başkan yardımcılarıyla gazetecilerin karşısına geçen Başkan Kazım Kurt, Odunpazarı Belediyesi’nin 2021 yılında hayata geçirdiği projeleri, açtıkları merkezleri, sosyal yardımları ve belediyenin mali durumunu açıkladı. Başkan Kurt, Odunpazarı Belediyesi’ni sosyal demokrat, şeffaf, katılımcı, halkçı ve hesap verebilen bir anlayışla yönettiklerinin altını çizdi.