Beylikdüzü’ne Ramazan dayanışmayla geldi

• 18 Nisan 2022
Beylikdüzü Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi desteğinde bulunmaya devam ediyor.

Beylikdüzü Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için her yıl Ramazan ayında yardım kolileri hazırlıyor. Kolilerde yağdan çaya, konserveden bakliyata kadar birçok gıda ürünü bulunuyor. Ekipler yardım kolilerini adreslere teslim ediyor. Başkan Mehmet Murat Çalık, Beylikdüzü Afet Ânı Koordinasyon ve Lojistik Merkezi’nde belediyenin birim müdürleriyle bir araya geldi. 30 araçla 1.200 koliyi dağıtmak üzere yola çıkan birim müdürleri, kolilerin hazırlık aşamasında da yer aldı. Başkan Mehmet Murat Çalık, dağıtılacak kolilerin içeriğinin ihtiyaç sahibi ailelerdeki kişi sayısına göre hazırlandığını belirtti.