Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, son üç yılda 51.656 kişiye ulaştı

• 18 Nisan 2022

Sağlık hizmetleriyle de vatandaşların yanında olmaya devam eden Beylikdüzü Belediyesi, son üç yılda 51.656 kişiye ulaştı. Ağız ve diş sağlığı, fizyoterapi, evde bakım, dil terapisi, diyet ve beslenme, psikolojik danışmanlık, defin işlemi, check-up muayene, nakil hizmetleri, medikal malzeme desteği, engelsiz yaşam birimi, yaşlı ve engelli destek hizmetleri kapsamında 160.000 sağlık hizmeti verildi. Koruyucu sağlık hizmetleri dahilinde birçok etkinlik, söyleşi ve panelle toplum sağlığını ilgilendiren konularda vatandaşlar bilgilendirildi. Özel sağlık kuruluşlarıyla yapılan anlaşmalar doğrultusunda ihtiyaç sahibi vatandaşların ön muayeneleri yapıldı. Belediye bünyesinde verilen sağlık hizmetlerine çeşitli nedenlerle erişemeyen vatandaşlara hizmet götürmek amacıyla mobil sağlık aracı hizmete sunuldu. Beylikdüzü’nde sağlık hizmetlerinin aksamadan devam ettiğine vurgu yapan Sağlık İşleri Müdürü Mehmet Esmer, 7-14 Nisan Dünya Sağlık Haftası’nı kutlayarak tüm vatandaşlara sağlıklı bir yaşam diledi.