Burdur Belediyesi’nden üniversite öğrencilerine sınav hazırlık desteği

• 18 Nisan 2022
Burdur Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi öğrencilerine vize sınavlarına hazırlık ortamı sundu.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, vize sınavlarına hazırlanan Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi öğrencileri için Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonu’nu etüt merkezi hâline getirdi. Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonu, 11-17 Nisan tarihleri arasında vize sınavlarına hazırlanan öğrenciler için 12:00-00:00 saatleri arasında hazır tutuldu. Başkan Ercengiz, “Vize sınavları haftasında çay, çorba ve poğaçanız bizden olsun. Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonu emrinizde. Vize sınavlarınızda hepinize başarı diliyorum,” dedi.