Engelli vatandaşlar Ramazan ayında unutulmadı

• 18 Nisan 2022
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, engelli bireyler ve aileleri için iftar yemeği düzenledi.

Cumhuriyet Yaşam Merkezi’nde düzenlenen yemeğe Burdur Valisi Ali Arslantaş, CHP milletvekili Mehmet Göker, Garnizon Komutanı P. Komd. Alb. Yavuz Çankaya, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve eşi Hülya Ercengiz, MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, Baro Başkanı Ramazan Gedik, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Mustafa Güder, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, CHP İl Başkanı İzzet Akbulut, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Başkan Ercengiz, “Ramazan ayının bereketi, bolluğu ve yardımlaşma duygusuyla bu akşam sizlerle birlikte olmaktan duyduğum kıvanç ve mutluluğu ifade etmek isterim. İyi ki geldiniz, iyi ki birlikte olduk. Pandemi nedeniyle uzunca bir süre bir araya gelemedik ve bir arada olma isteğimizin de farkındayım. İftarımızı açmak ve sizlerin bizlere ileteceği sorunlar varsa doğrudan bir araya geldiğimiz bu güzel akşamda iletebilmeniz için güzel bir fırsat olduğunu düşünüyorum,” dedi.