Eskişehir Büyükşehir Belediyesi koyun ve koç hibesinde ilk teslimi yaptı

• 18 Nisan 2022

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, ekonomik sıkıntılar, üretimdeki zorluklar ve girdi maliyetlerindeki artışlar nedeniyle zor günler yaşayan üreticilere destek olmaya devam ediyor. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin Alpu ve Seyitgazi Belediyeleri’yle protokol imzalayarak başlattığı Küçükbaş Yetiştiriciliği Destekleme ve Yayma Projesi’nde hibe küçükbaş hayvan teslimi yapıldı. Küçükbaş hayvancılık yapmak isteyen köylüler arasından hibe almaya hak kazananlar, noter huzurunda yapılan kura çekilişiyle belirlendi. Alpu ilçesinde 5’i kuzulu, 45’i gebe ve 5’i damızlık koç olan hibe küçükbaş hayvanlar, Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından hak sahiplerine teslim edildi.