Halk Et Projesi vatandaşları etle buluşturdu

• 18 Nisan 2022
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği Halk Et Projesi, vatandaşları uygun fiyatlı ve kaliteli etle buluşturuyor.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in 2019 yılında hayata geçirdiği Halk Et Projesi’yle vatandaşlar ucuz ve sağlıklı et ürünlerine kolaylıkla ulaşabiliyor. Kepez, Manavgat, Alanya ve Serik’te bulunan satış mağazalarının yanı sıra mobil satış tırıyla ilçeleri gezen Halk Et, vatandaşların gözdesi oluyor. Antalyalılar, Halk Et’i tercih ediyor, eti uygun fiyata almanın mutluluğunu yaşıyor. Halk Et’i tercih ettiğini söyleyen Halil Akar, fiyatların 30-40 TL daha uygun olduğunu belirtti. Hacer Tahtabaş adlı vatandaş, “Halk Et’ten çok memnunuz, sürekli buradan alışveriş yapıyoruz. Böyle bir hizmeti sunduğu için büyükşehir belediyesine teşekkür ederim,” dedi.