Hopa Belediyesi “Halkımıza Hesap Veriyoruz, İktidara Geliyoruz” programı düzenledi

• 18 Nisan 2022

Artvin’de CHP’li belediyelerin, seçildikleri günden itibaren yaptığı çalışmalar hakkında geniş bilgi verdiği “Halkımıza Hesap Veriyoruz, İktidara Geliyoruz” programlarında sıra Hopa Belediyesi’ndeydi. Programın moderatörlüğünü CHP İlçe Başkanı Şükrü Aydemir yaptı. Programa Artvin CHP İl Başkanı Ahmet Biber, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek, Borçka Belediye Başkanı, Ercan Orhan, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Başkan, Ardanuç Belediye Başkanı Yıldırım Demir, Hanak Belediye Başkanı Ayhan Büyükkaya, siyasi parti temsilcileri, CHP il genel meclis üyeleri, CHP Kadın ve Gençlik Kolları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Başkan Taner Ekmekçi, çalışmalar, ekonomik durum ve sorunlar hakkında geniş bilgi verdi.