Karşıyaka Belediyesi’nden kentsel tarım kursu

• 18 Nisan 2022
Karşıyaka Belediyesi, yerinde üretim-tüketim ve organik-doğal yaşam konularında farkındalık oluşturmak amacıyla kurslara başlıyor.

Program kapsamında ücretsiz kentsel tarım kursu verilecek. Kurslar 19-21-26 ve 28 Nisan 2022 tarihlerinde saat 10:00-13:00 arasında Zübeyde Hanım Nikâh Sarayı’nda gerçekleşecek. “Karşıyaka Balkonları Bahçeye Dönüşüyor” sloganıyla birkaç aşamada tamamlanacak kurslar, “Organik ve Doğal” konulu seminerin ardından başladı. Kâtip Çelebi Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Cenk Durmuşkahya’nın konuşmacı olduğu seminer, 14 Nisan 2022 Perşembe günü Karşıyaka Zübeyde Hanım Nikâh Sarayı’nda saat 11:00’de başladı. İki saat süren seminerde Prof. Dr. Cenk Durmuşkahya, doğal ve organik kavramları hakkında bilgi verdi.