Kartal Belediyesi açık hava iftarlarını sürdürüyor

• 18 Nisan 2022
Kartal Belediyesi, her gün ayrı bir mahallede açık hava iftar programı düzenliyor.

Pandemi nedeniyle iftar sofralarında bir araya gelemeyen Kartallılar, Kartal Belediyesi’nin düzenlediği iftar programları sayesinde sevdikleriyle aynı sofrada buluşuyor. Her gün ayrı bir mahallede açık hava iftar programları düzenleyen Kartal Belediyesi, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu tüm mahallelerde yaşatıyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün açık hava iftar programları Cumhuriyet, Hürriyet, Yakacık Çarşı ve Soğanlık Orta Mahalleleri’nde düzenlendi. Başkan Gökhan Yüksel, vatandaşları yalnız bırakmadı. Başkan Yüksel, iftar programından sonra vatandaşların talep, istek ve önerilerini dinledi.