Kartal Belediyesi inanç turları düzenliyor

• 18 Nisan 2022
Kartal Belediyesi, Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında inanç turları düzenliyor.

Ramazan ayının ilk cuma günü düzenlenen turun misafirleri Orhantepe Mahallesi sakinleri oldu. Mahalle muhtarlığının önünden sabah erken saatte tura başlayan vatandaşların ilk durağı Ayasofya Camii oldu.  Kartal Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü’nün düzenlediği inanç turunun son durağı, Beykoz’daki Yuşa Tepesi’ydi. Rehberler eşliğinde gezilen kutsal mekânların özelliklerinin ve hikâyelerinin de anlatıldığı inanç turlarında vatandaşlar duygu dolu anlar yaşadı. İstanbul’un önemli ibadet merkezlerini ziyaret etme olanağı bulduklarını belirten vatandaşlar, bu geziye katılmaktan dolayı memnuniyet duyduklarını ifade etti.