Kesimoğlu ve muhtarlar iftarda bir araya geldi

• 18 Nisan 2022
Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, iftar yemeğinde muhtarlarla bir araya geldi.

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, iftar yemeğinde mahalle muhtarları ve aileleriyle bir araya geldi. İftar yemeğinde Başkan Kesimoğlu’na, eşi Sibel Kesimoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Burcu Bölükbaşı, Özel Kalem Müdürü Gülşah Eriten, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emine Gürver Çetin, Yazı İşleri Müdürü Uğur Tuncan, Muhtarlıklar Müdürlüğü yetkilileri ve mahalle muhtarları eşlik etti. İftar sonrası muhtarlarla uzun süre sohbet eden Başkan Kesimoğlu, katılımlarından dolayı her birine ayrı ayrı teşekkür etti.