Safranbolu Belediyesi işletme personeline ilkyardım eğitimi verildi

• 18 Nisan 2022

İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası gereğince Karabük İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Safranbolu Belediyesi İşletme Müdürlüğü personeline Leyla Dizdar Kültür Merkezi toplantı salonunda ilkyardım eğitimi verildi. Eğitimler, oyun evi eğitmenlerine ve halk otobüsü şoförlerine verildi. Eğitimlerde temel ilkyardım uygulamaları, hasta, yaralı ve olay yerinin değerlendirilmesi, temel yaşam desteği, kanamalarda ilkyardım, yanık, sıcak çarpması ve burkulmalarda ilkyardım, kırık, çıkık ve burkulmalarda ilkyardım, bilinç bozukluklarında ilkyardım, zehirlenmelerde ilkyardım gibi konular işlendi. İki gün süren eğitimlerin sonunda uygulama sınavına giren personele 15 gün sonra sertifikaları verilecek.