Seyhan Belediyesi’nde toplu iş sözleşmesi

• 18 Nisan 2022
Seyhan Belediyesi çalışanları, Seyhan İmar A.Ş. bünyesinde DİSK Genel İş Sendikası’yla imzalanan toplu iş sözleşmesi sayesinde önemli kazanımlar elde etti.

Seyhan İmar A.Ş. bünyesinde görev yapan Seyhan Belediyesi çalışanlarını kapsayan toplu iş sözleşmesinin imza töreni Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde yapıldı. Başkan Akif Kemal Akay, Türkiye’nin ve dünyanın zor günlerden geçtiğine işaret etti. Yaşanan olumsuzlukların etkisinden kurtulabilmek için toplumların üretmek zorunda olduğunu belirten Başkan Akay, “Artık üretmek zorundayız. Bunun için belediye çalışmalarında üretime ağırlık veren bir yol izliyoruz. Bu süreçte, bugüne kadar yapılan çalışmalarda sizlere teşekkürü bir borç biliyorum,” dedi.