Tekirdağ Büyükşehir ulaşıma verdiği önemi sürdürüyor

• 18 Nisan 2022
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, yol yapım, onarım ve bakım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Çorlu ilçesinin Ali Osman Çelebi Bulvarı’nda başlatılan BSK sıcak asfalt yol bakım ve onarım çalışmalar tamamlandı. Çalışmalarda toplam 800 ton BSK sıcak asfalt serimi yapıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Kadir Albayrak, “İl genelinde ulaşım kalitesini artıracak yatırımlarımızı hayata geçiriyoruz. BSK sıcak asfalt yol bakım ve onarım çalışmasını tamamladığımız Ali Osman Çelebi Bulvarı’nın vatandaşlara ve ilçemize hayırlı olmasını dilerim,” dedi.