TEMEK Anaokulu öğrencilerine ev sahipliği yaptı

• 18 Nisan 2022
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (TEMEK), Karacakılavuz Anaokulu’nun öğrencilerini ağırladı.

Süleymanpaşa Belediyesi Karacakılavuz Anaokulu öğrencileri, “Sanata Adım Adım” projesi kapsamında mozaik atölyesini ziyaret etti. Eğitmen Emel Şerifoğlu, öğrencileri kurslarında ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. Karacakılavuz Anaokulu’nun öğrenci ve öğretmenleri, TEMEK mozaik kursiyerlerine ve eğitmenlerine kendilerini ağırladıkları için teşekkür etti. Başkan Kadir Albayrak, “TEMEK kursları, vatandaşların yeni meslekler edinmesinde önemli bir rol üstleniyor, geleneksel el sanatlarını gelecek kuşaklara aktarmak için önemli bir görev üstleniyor. Süleymanpaşa Belediyesi Karacakılavuz Anaokulu öğrencilerinin Süleymanpaşa’daki mozaik kursumuzu ziyaret etmesinden mutluluk duydum. Böyle önemli bir projeyi hayata geçirdikleri için değerli öğretmenlerini de kutluyor ve teşekkür ediyorum,” dedi.