Eskişehir Büyükşehir’den öfke kontrolü semineri

• 22 Nisan 2022
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma sürücülerine “Öfke Kontrolü ve Stresle Baş Etme Seminerleri” vermeye devam ediyor.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ve İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı işbirliğiyle “Öfke Kontrolü ve Stresle Baş Etme Seminerleri” düzenleniyor. Seminerleri, Prof. Dr. Gülten Seber veriyor. Belediyenin çeşitli birimlerinde görevli 580 personel eğitim alacak. Özellikle kent içi ulaşımda zorluk yaşayan şoförlerin öfke kontrolüne ve stres yönetimine dikkat çeken Prof. Dr. Gülten Seber, bu konuda önemli uyarılar yaptı. Seber, eğitimlerin yararlı olacağını belirtti.