EGO otobüsü açık hava sınıfı oldu

• 23 Nisan 2022
Ankara Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, EGO otobüsünü açık hava sınıfına dönüştürdü.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, “öğrenci dostu” uygulamalarına bir yenisini daha ekledi. Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, ekonomik ömrünü tamamlayan EGO otobüsünü açık hava sınıfına dönüştürdü. Başkent parklarındaki açık hava sınıfları sayesinde öğrenciler doğayla baş başa ders çalışma imkânı bulacak. Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı atölyesinin ustaları tarafından üretilen oturma grupları, kitap rafları, sehpalar ve minik taburelerin yerleştirildiği otobüs, başkent parklarında ders çalışmak isteyen öğrencilerin kullanımına açılacak.