23 Nisan Kadıköy’de coşkuyla kutlandı

• 25 Nisan 2022
Kadıköy Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutladı.

Kadıköy Belediyesi, çocuklar için renkli, eğitici ve eğlenceli birçok etkinlik düzenledi. Başkan Şerdil Dara Odabaşı, İdea Çocuk ve Defne Parkı Çocuk Kütüphanesi’ni açtı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için program hazırlayan Kadıköy Belediyesi, 22-23-24 Nisan tarihlerinde çocukları birbirinden eğlenceli etkinliklerle buluşturdu. Kadıköy’ün yedi farklı noktasında üç gün boyunca konser ve gösterilerden atölye ve oyunlara, sanattan spora birçok farklı alanda etkinlikler yer aldı. Kadıköy Belediyesi Halis Kurtça Çocuk Kültür Merkezi Tiyatro Atölyesi’ne devam eden, yaşları 10-14 arasında değişen 11 çocuktan oluşan “Bizim Çocuklar Tiyatro Ekibi” de 23 Nisan’da Alan Kadıköy'de “Bremen Mızıkacıları” adlı oyunu sahneledi.