Akhisar Belediye Kadın Voleybol takımında 6 imza atıldı

• 25 Nisan 2022
Akhisar Belediye Kadın Voleybol Takımı, transfere hızlı başladı.

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar İkinci Ligi’nde mücadele eden Akhisar Belediyespor, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına başladı. Geçen yıl ilk kez çıktığı Kadınlar 2. Ligi 9. Grubu’nda mücadele eden Akhisar Belediyespor, 14 maçta 4 galibiyet kazanarak 6. sırada yer almıştı. Akhisar Belediyespor Başkanı Ekrem Kayserili’yle bir araya gelen altı oyuncuyla imzalar atıldı. Kaptan Sevinç Özgüler ve libero oyuncusu Sinem Kocaman’la yeni sezonda da devam kararı alındı. Yeni oyuncular smaçör Ebru Karayılan, libero Ebru Semerci, orta oyuncu Ezgi Sert ve pasör Kübra Hacıoğlu’yla gelecek yıl için anlaşma sağlandığı bildirildi.