Avcılar Belediyesi’ne iki kupa

• 25 Nisan 2022
Avcılar Belediyesi Spor Kulübü, Uluslararası Osmangazi Maratonu’nda iki kupa kazandı.

Osman Gazi’yi Anma ve Bursa’nın Fetih Şenlikleri kapsamında bu yıl 15.’si düzenlenen Uluslararası Osmangazi Tarihî Kent Koşusu Bursa’da gerçekleştirildi. Türkiye’nin yanı sıra farklı ülkelerden yaklaşık 1000’e yakın sporcunun da katılım gösterdiği maratona Avcılar Belediyesi Spor Kulübü 29 sporcuyla katıldı. Emine Zeybek kendi yaş kategorisinde 2. oldu, Betül Pak üçüncülüğü elde etti. Maraton öncesi sağlıklı yaşama dikkat çekmek isteyen Avcılar Belediyesi Spor Kulübü Triatlon Takımı’nın 10 sporcusu, İstanbul’dan Bursa’ya pedal çevirdi. Kazandıkları madalyalarla adlarından söz ettiren sporcular bu kez sağlıklı yaşam için yaptıkları yolculukla sporseverlerin takdirini kazandı.