"Benim iki büyük eserim var; biri Türkiye Cumhuriyet'i diğeri Cumhuriyet Halk Partisi."

Aydın: “Beldemiz için gelecek planlaması yaptık”

  • 25 Nisan 2022
Zonguldak Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın Belediye Gazetesi’ne değerlendirmelerde bulundu.

2019 yerel seçimlerinden sonra üç yıldaki temel hizmetlerinizi beş başlıkta kısaca anlatır mısınız?
MUSTAFA AYDIN:
Seçimden sonra ekonomik önlemler aldık, gelecek planlaması yaptık. Vatandaşların pandemiden daha az etkilenmesini sağlamak amacıyla eğitim ve hijyen çalışmaları gerçekleştirdik. Pandemi süresince 65 yaş ve üstü vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için Vefa Sosyal Destek Grubu oluşturduk. Temel hizmetleri kesintisiz sunduk. Beldemizin ihtiyaçları doğrultusunda kardeş belediyemizle birlikte proje yaptık. Beldemizin geleceği için imar planlarını tamamladık.
             
Önümüzdeki iki yılda hedefleriniz nelerdir?
MUSTAFA AYDIN:
Sosyal etkinliklere ağırlık vereceğiz. Mahallelerde yeni yaşam alanları oluşturacağız. Gençleri spor ve sanatla buluşturacağız, gençlerin eğitimine destek olacağız. Kadınların üretime katılmasını sağlayacağız, bu kapsamda etkinlikler planlayacağız. Kardeş belediyemizle planladığımız projeleri hayata geçireceğiz. İşsizliği azaltmak için bölgemizdeki yatırımcılarla çalışmalar yapacağız. Ana caddelerin ve yolların bakımını yapacağız.

Üç yıllık hizmet döneminizde siyasi engellemelerle karşılaştınız mı?
MUSTAFA AYDIN:
Devlet kurumlarıyla ilişkilerimizde zorluk yaşıyoruz. İller Bankası’nın ve bakanlığın hibe programlarından yararlanamıyoruz.


Önerilen Haberler