Başkan Bilgin koltuğunu öğrencilere devretti

• 25 Nisan 2022
Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında makam koltuğunu öğrencilere devretti.

Başkan Zeki Bilgin, 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Saruhanlı Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Mehmet Yüksek’i, sınıf öğretmeni Nurdan Uzunlar’ı, 4/D sınıfı öğrencileri Muhammed Kaan Dağhan’ı ve Feride Üstün’ü makamında kabul etti. Başkan Bilgin, koltuğunu öğrencilere devretti. Başkan Bilgin’in makam koltuğuna geçen öğrenciler temsili olarak belediye başkanı olmanın keyfini yaşadı. Başkan Bilgin, çocukların geleceğin teminatı olduğunu, bu makamlara gelecekte onların oturacağını belirtti.