Başkan Bozkurt Almanya ve Belçika’da resmi temaslarda bulundu

• 25 Nisan 2022
Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, resmî temaslar için Almanya ve Belçika’ya gitti.

Türklerin yoğun olarak yaşadığı Maasmechelen Belediyesi’ni ziyaret eden Başkan Bozkurt’u, Belediye Başkanı Raf Terwingen, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Uzun ve Belediye Meclis üyesi Serdar Karalı karşıladı. Başkan Terwingen’le samimi bir ortamda görüşme yapan Başkan Çetin Bozkurt, belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı, görüş alışverişinde bulundu. Başkan Bozkurt’un ziyareti nedeniyle duyduğu memnuniyeti ifade eden Maasmechelen Belediye Başkanı Raf Terwingen, iki belediyenin kardeş belediye olabileceğini ve çalışmalara eylül ayında başlamak istediklerini belirtti. Başkan Bozkurt da Başkan Terwingen’in bu teklifini olumlu karşıladıklarını belirtti, gerekli çalışmaları başlatacağını söyledi.